|
Post by pentaulg on Feb 20, 2014 11:50:55 GMT
Takma adı Penta olan Daniel'in amcası ona bu ismi vermiştir . Daniel küçük yaşta ailesi Vikingler tarafından gözlerinin önünde katledilirken bir söz vermiştir . Bu söz Vikinglerden intikamını sonuna kadar alacağıdır . Daniel daha çocukken amcası ile eğitime başlamış çok iyi bir kılıç ve yay kullanıcısı olmuştur . Amcası öldükten sonra ise kendine daha çok güvenip Zümrüt halkı ve Vikingler arasında olan büyük savaşlara katılmıştır . Gerçekten iyi performanslar göstermiştir . Daha 16 yaşındayken bir komutan onu görüp onun kendine özgü olan savaşma stiline hayran olmuştur , ardından onu eğitme teklifinde bulunan komutan nazikçe geri çevirilmiştir . Daniel iyi savaşabildiği kadarda nazik ve çapkındır , köyünün güzellerinin gözü herzaman onun üzerindedir . Herkes babasından bile daha iyi bir savaşçı olabileceğine inanıyorlardır . Ancak onun amacı en iyi savaşçı olabilmek değil sadece ailesinin intikamını alabilmektir . Bir gün köyleri basılır ve köylüler katledilir , Daniel dumandan bayılmıştır . Ve uyandığında Köydeki hiç kimsenin yaşamadığını fark eder . Yıkılmış evlerden topladığı altın , yiyecek ve silahlarla yola koyulur artık o bir gezgindir . 19 yaşındadır birgün köyleri gezerken Upson adında bir savaşçı ile tanışır , hikayelerinin aşağı yukarı aynı olduklarını fark ederler . Upson Daniel'e yardım etmek ister , Daniel bu teklifi geri çeviremez . İkisi Zümrüt kralına giderler . Gerekli donanımı ve altını isterler , Zümrüt kralı kabul eder ve ikisinede gerekli donanımı verir . Ve artık yola koyulmaya hazırdırlar .
Not : Tamamen kendim yazdım
|
|